Jak vařit atraktivní chutná jídla

Je to známá věc. Říká se "hospodu dělá kuchař". Obsazení pozice hlavní kuchařky je proto třeba věnovat mimořádnou pozornost. Všichni slýcháme stesky typu "ve školní jídelně jsou nízké mzdy, to je pak těžké získat opravdu kvalitní kuchařku".

Osobně znám jídelnu, kam přijala ředitelka vynikajícího šéfkuchaře z interhotelu. Nechtěl už pracovat na směny, tak nabídku přijal. Na poměry ve školních jídelnách byl zaplacen mimořádně dobře.

A vyplatilo se to. Vysoká kvalita stravy přitáhla mnoho nových strávníků a tím i tak důležité dodatečné mzdové prostředky nejen pro šéfkuchaře.

Vladimír Bureš

Jak vařit atraktivní chutná jídla

Je to známá věc. Říká se "hospodu dělá kuchař". Obsazení pozice hlavní kuchařky je proto třeba věnovat mimořádnou pozornost. Všichni slýcháme stesky typu "ve školní jídelně jsou nízké mzdy, to je pak těžké získat opravdu kvalitní kuchařku".

Osobně znám jídelnu, kam přijala ředitelka vynikajícího šéfkuchaře z interhotelu. Nechtěl už pracovat na směny, tak nabídku přijal. Na poměry ve školních jídelnách byl zaplacen mimořádně dobře.

A vyplatilo se to. Vysoká kvalita stravy přitáhla mnoho nových strávníků a tím i tak důležité dodatečné mzdové prostředky nejen pro šéfkuchaře.

Vladimír Bureš

Jak vařit atraktivní chutná jídla

Je to známá věc. Říká se "hospodu dělá kuchař". Obsazení pozice hlavní kuchařky je proto třeba věnovat mimořádnou pozornost. Všichni slýcháme stesky typu "ve školní jídelně jsou nízké mzdy, to je pak těžké získat opravdu kvalitní kuchařku".

Osobně znám jídelnu, kam přijala ředitelka vynikajícího šéfkuchaře z interhotelu. Nechtěl už pracovat na směny, tak nabídku přijal. Na poměry ve školních jídelnách byl zaplacen mimořádně dobře.

A vyplatilo se to. Vysoká kvalita stravy přitáhla mnoho nových strávníků a tím i tak důležité dodatečné mzdové prostředky nejen pro šéfkuchaře.

Vladimír Bureš

Jak vařit atraktivní chutná jídla

Je to známá věc. Říká se "hospodu dělá kuchař". Obsazení pozice hlavní kuchařky je proto třeba věnovat mimořádnou pozornost. Všichni slýcháme stesky typu "ve školní jídelně jsou nízké mzdy, to je pak těžké získat opravdu kvalitní kuchařku".

Osobně znám jídelnu, kam přijala ředitelka vynikajícího šéfkuchaře z interhotelu. Nechtěl už pracovat na směny, tak nabídku přijal. Na poměry ve školních jídelnách byl zaplacen mimořádně dobře.

A vyplatilo se to. Vysoká kvalita stravy přitáhla mnoho nových strávníků a tím i tak důležité dodatečné mzdové prostředky nejen pro šéfkuchaře.

Vladimír Bureš