Zajímá Vás ekonomika jídelny?

Ve spolupráci s portálem Jídelny.cz jsme pro Vás v rámci Krajských konferencí hromadného stravování připravili  v rámci Krajských konferencí hromadného stravování semináře na ekonomická témata. Ve dvou devadesátiminutových blocích Vás Pavel Fencl provede problematikou kalkulace cen jídel a DPH. Semináře jsou určené pro vedoucí a ředitele školních jídelen a ekonomy škol a jídelen.

Jak správně spočítat kalkulaci cen jídel

Víte, co všechno patří do kalkulace cen jídel?
Proč je důležité, aby byla správně spočítána?
Jak správně určit věcnou a mzdovou režii?
Umíte spočítat režijní i mzdové náklady při přípravě více chodů (snídaně, svačina, oběd..) ?
Jak správně stanovit kalkulaci u plátce DPH?
Tyto a další otázky zodpovíme a naučíme vás správně přistupovat ke kalkulaci cen jídel i ve složitějších případech z praxe.

Školní jídelna v režimu plátce DPH

- poradíme vám, jak na to

Víte, co všechno ovlivňuje vstup do režimu plátce DPH?
Co a jak udělat, aby byl přechod pro vás jednoduchý?
Jak se DPH projeví v evidenci strávníků, v evidenci skladu a finanční bilanci?
Chcete mít pod kontrolou své účetní a daňové výstupy?
Vysvětlíme vám, co pro vás DPH znamená, jak přechod na plátce DPH snadno zvládnete, jak vše zařídit tak, aby vám nepřibyla žádná práce.
Každý účastník obdrží užitečnou metodickou příručku, jak DPH zavést.

Termíny a místa konání:

10. 09. 2014        Karlovy Vary
11. 09. 2014        Praha
16. 09. 2014        Ústí nad Labem
17. 09. 2014        Liberec
18. 09. 2014        Ostrava
23. 09. 2014        Olomouc
24. 09. 2014        Zlín
25. 09. 2014        Brno
06. 10. 2014        Hradec Králové
07. 10. 2014        Pardubice
08. 10. 2014        Jihlava
09. 10. 2014        České Budějovice
10. 10. 2014        Plzeň

Počet míst je omezen, tak neváhejte a přihlaste sebe i svoji ekonomku co nejdříve.

Objednat

 

 

 

 

Zajímá Vás ekonomika jídelny?

Ve spolupráci s portálem Jídelny.cz jsme pro Vás v rámci Krajských konferencí hromadného stravování připravili  v rámci Krajských konferencí hromadného stravování semináře na ekonomická témata. Ve dvou devadesátiminutových blocích Vás Pavel Fencl provede problematikou kalkulace cen jídel a DPH. Semináře jsou určené pro vedoucí a ředitele školních jídelen a ekonomy škol a jídelen.

Jak správně spočítat kalkulaci cen jídel

Víte, co všechno patří do kalkulace cen jídel?
Proč je důležité, aby byla správně spočítána?
Jak správně určit věcnou a mzdovou režii?
Umíte spočítat režijní i mzdové náklady při přípravě více chodů (snídaně, svačina, oběd..) ?
Jak správně stanovit kalkulaci u plátce DPH?
Tyto a další otázky zodpovíme a naučíme vás správně přistupovat ke kalkulaci cen jídel i ve složitějších případech z praxe.

Školní jídelna v režimu plátce DPH

- poradíme vám, jak na to

Víte, co všechno ovlivňuje vstup do režimu plátce DPH?
Co a jak udělat, aby byl přechod pro vás jednoduchý?
Jak se DPH projeví v evidenci strávníků, v evidenci skladu a finanční bilanci?
Chcete mít pod kontrolou své účetní a daňové výstupy?
Vysvětlíme vám, co pro vás DPH znamená, jak přechod na plátce DPH snadno zvládnete, jak vše zařídit tak, aby vám nepřibyla žádná práce.
Každý účastník obdrží užitečnou metodickou příručku, jak DPH zavést.

Termíny a místa konání:

10. 09. 2014        Karlovy Vary
11. 09. 2014        Praha
16. 09. 2014        Ústí nad Labem
17. 09. 2014        Liberec
18. 09. 2014        Ostrava
23. 09. 2014        Olomouc
24. 09. 2014        Zlín
25. 09. 2014        Brno
06. 10. 2014        Hradec Králové
07. 10. 2014        Pardubice
08. 10. 2014        Jihlava
09. 10. 2014        České Budějovice
10. 10. 2014        Plzeň

Počet míst je omezen, tak neváhejte a přihlaste sebe i svoji ekonomku co nejdříve.

Objednat

 

 

 

 

Zajímá Vás ekonomika jídelny?

Ve spolupráci s portálem Jídelny.cz jsme pro Vás v rámci Krajských konferencí hromadného stravování připravili  v rámci Krajských konferencí hromadného stravování semináře na ekonomická témata. Ve dvou devadesátiminutových blocích Vás Pavel Fencl provede problematikou kalkulace cen jídel a DPH. Semináře jsou určené pro vedoucí a ředitele školních jídelen a ekonomy škol a jídelen.

Jak správně spočítat kalkulaci cen jídel

Víte, co všechno patří do kalkulace cen jídel?
Proč je důležité, aby byla správně spočítána?
Jak správně určit věcnou a mzdovou režii?
Umíte spočítat režijní i mzdové náklady při přípravě více chodů (snídaně, svačina, oběd..) ?
Jak správně stanovit kalkulaci u plátce DPH?
Tyto a další otázky zodpovíme a naučíme vás správně přistupovat ke kalkulaci cen jídel i ve složitějších případech z praxe.

Školní jídelna v režimu plátce DPH

- poradíme vám, jak na to

Víte, co všechno ovlivňuje vstup do režimu plátce DPH?
Co a jak udělat, aby byl přechod pro vás jednoduchý?
Jak se DPH projeví v evidenci strávníků, v evidenci skladu a finanční bilanci?
Chcete mít pod kontrolou své účetní a daňové výstupy?
Vysvětlíme vám, co pro vás DPH znamená, jak přechod na plátce DPH snadno zvládnete, jak vše zařídit tak, aby vám nepřibyla žádná práce.
Každý účastník obdrží užitečnou metodickou příručku, jak DPH zavést.

Termíny a místa konání:

10. 09. 2014        Karlovy Vary
11. 09. 2014        Praha
16. 09. 2014        Ústí nad Labem
17. 09. 2014        Liberec
18. 09. 2014        Ostrava
23. 09. 2014        Olomouc
24. 09. 2014        Zlín
25. 09. 2014        Brno
06. 10. 2014        Hradec Králové
07. 10. 2014        Pardubice
08. 10. 2014        Jihlava
09. 10. 2014        České Budějovice
10. 10. 2014        Plzeň

Počet míst je omezen, tak neváhejte a přihlaste sebe i svoji ekonomku co nejdříve.

Objednat

 

 

 

 

Zajímá Vás ekonomika jídelny?

Ve spolupráci s portálem Jídelny.cz jsme pro Vás v rámci Krajských konferencí hromadného stravování připravili  v rámci Krajských konferencí hromadného stravování semináře na ekonomická témata. Ve dvou devadesátiminutových blocích Vás Pavel Fencl provede problematikou kalkulace cen jídel a DPH. Semináře jsou určené pro vedoucí a ředitele školních jídelen a ekonomy škol a jídelen.

Jak správně spočítat kalkulaci cen jídel

Víte, co všechno patří do kalkulace cen jídel?
Proč je důležité, aby byla správně spočítána?
Jak správně určit věcnou a mzdovou režii?
Umíte spočítat režijní i mzdové náklady při přípravě více chodů (snídaně, svačina, oběd..) ?
Jak správně stanovit kalkulaci u plátce DPH?
Tyto a další otázky zodpovíme a naučíme vás správně přistupovat ke kalkulaci cen jídel i ve složitějších případech z praxe.

Školní jídelna v režimu plátce DPH

- poradíme vám, jak na to

Víte, co všechno ovlivňuje vstup do režimu plátce DPH?
Co a jak udělat, aby byl přechod pro vás jednoduchý?
Jak se DPH projeví v evidenci strávníků, v evidenci skladu a finanční bilanci?
Chcete mít pod kontrolou své účetní a daňové výstupy?
Vysvětlíme vám, co pro vás DPH znamená, jak přechod na plátce DPH snadno zvládnete, jak vše zařídit tak, aby vám nepřibyla žádná práce.
Každý účastník obdrží užitečnou metodickou příručku, jak DPH zavést.

Termíny a místa konání:

10. 09. 2014        Karlovy Vary
11. 09. 2014        Praha
16. 09. 2014        Ústí nad Labem
17. 09. 2014        Liberec
18. 09. 2014        Ostrava
23. 09. 2014        Olomouc
24. 09. 2014        Zlín
25. 09. 2014        Brno
06. 10. 2014        Hradec Králové
07. 10. 2014        Pardubice
08. 10. 2014        Jihlava
09. 10. 2014        České Budějovice
10. 10. 2014        Plzeň

Počet míst je omezen, tak neváhejte a přihlaste sebe i svoji ekonomku co nejdříve.

Objednat