Zajímá Vás ekonomika jídelny?
Ve spolupráci s portálem Jídelny.cz jsme pro Vás v rámci Krajských konferencí hromadného stravování připravili v rámci Krajských konferencí hromadného stravování semináře na ekonomická témata. Ve dvou devadesátiminutových blocích Vás Pavel Fencl provede problematikou kalkulace cen jídel a DPH. Semináře jsou určené pro vedoucí a ředitele školních jídelen a ekonomy škol a jídelen.
Jak správně spočítat kalkulaci cen jídel
Víte, co všechno patří do kalkulace cen jídel?
Proč je důležité, aby byla správně spočítána?
Jak správně určit věcnou a mzdovou režii?
Umíte spočítat režijní i mzdové náklady při přípravě více chodů (snídaně, svačina, oběd..) ?
Jak správně stanovit kalkulaci u plátce DPH?
Tyto a další otázky zodpovíme a naučíme vás správně přistupovat ke kalkulaci cen jídel i ve složitějších případech z praxe.
Školní jídelna v režimu plátce DPH
- poradíme vám, jak na to
Víte, co všechno ovlivňuje vstup do režimu plátce DPH?
Co a jak udělat, aby byl přechod pro vás jednoduchý?
Jak se DPH projeví v evidenci strávníků, v evidenci skladu a finanční bilanci?
Chcete mít pod kontrolou své účetní a daňové výstupy?
Vysvětlíme vám, co pro vás DPH znamená, jak přechod na plátce DPH snadno zvládnete, jak vše zařídit tak, aby vám nepřibyla žádná práce.
Každý účastník obdrží užitečnou metodickou příručku, jak DPH zavést.
Termíny a místa konání:
10. 09. 2014 Karlovy Vary
11. 09. 2014 Praha
16. 09. 2014 Ústí nad Labem
17. 09. 2014 Liberec
18. 09. 2014 Ostrava
23. 09. 2014 Olomouc
24. 09. 2014 Zlín
25. 09. 2014 Brno
06. 10. 2014 Hradec Králové
07. 10. 2014 Pardubice
08. 10. 2014 Jihlava
09. 10. 2014 České Budějovice
10. 10. 2014 Plzeň
Počet míst je omezen, tak neváhejte a přihlaste sebe i svoji ekonomku co nejdříve.
Zajímá Vás ekonomika jídelny?
Ve spolupráci s portálem Jídelny.cz jsme pro Vás v rámci Krajských konferencí hromadného stravování připravili v rámci Krajských konferencí hromadného stravování semináře na ekonomická témata. Ve dvou devadesátiminutových blocích Vás Pavel Fencl provede problematikou kalkulace cen jídel a DPH. Semináře jsou určené pro vedoucí a ředitele školních jídelen a ekonomy škol a jídelen.
Jak správně spočítat kalkulaci cen jídel
Víte, co všechno patří do kalkulace cen jídel?
Proč je důležité, aby byla správně spočítána?
Jak správně určit věcnou a mzdovou režii?
Umíte spočítat režijní i mzdové náklady při přípravě více chodů (snídaně, svačina, oběd..) ?
Jak správně stanovit kalkulaci u plátce DPH?
Tyto a další otázky zodpovíme a naučíme vás správně přistupovat ke kalkulaci cen jídel i ve složitějších případech z praxe.
Školní jídelna v režimu plátce DPH
- poradíme vám, jak na to
Víte, co všechno ovlivňuje vstup do režimu plátce DPH?
Co a jak udělat, aby byl přechod pro vás jednoduchý?
Jak se DPH projeví v evidenci strávníků, v evidenci skladu a finanční bilanci?
Chcete mít pod kontrolou své účetní a daňové výstupy?
Vysvětlíme vám, co pro vás DPH znamená, jak přechod na plátce DPH snadno zvládnete, jak vše zařídit tak, aby vám nepřibyla žádná práce.
Každý účastník obdrží užitečnou metodickou příručku, jak DPH zavést.
Termíny a místa konání:
10. 09. 2014 Karlovy Vary
11. 09. 2014 Praha
16. 09. 2014 Ústí nad Labem
17. 09. 2014 Liberec
18. 09. 2014 Ostrava
23. 09. 2014 Olomouc
24. 09. 2014 Zlín
25. 09. 2014 Brno
06. 10. 2014 Hradec Králové
07. 10. 2014 Pardubice
08. 10. 2014 Jihlava
09. 10. 2014 České Budějovice
10. 10. 2014 Plzeň
Počet míst je omezen, tak neváhejte a přihlaste sebe i svoji ekonomku co nejdříve.
Zajímá Vás ekonomika jídelny?
Ve spolupráci s portálem Jídelny.cz jsme pro Vás v rámci Krajských konferencí hromadného stravování připravili v rámci Krajských konferencí hromadného stravování semináře na ekonomická témata. Ve dvou devadesátiminutových blocích Vás Pavel Fencl provede problematikou kalkulace cen jídel a DPH. Semináře jsou určené pro vedoucí a ředitele školních jídelen a ekonomy škol a jídelen.
Jak správně spočítat kalkulaci cen jídel
Víte, co všechno patří do kalkulace cen jídel?
Proč je důležité, aby byla správně spočítána?
Jak správně určit věcnou a mzdovou režii?
Umíte spočítat režijní i mzdové náklady při přípravě více chodů (snídaně, svačina, oběd..) ?
Jak správně stanovit kalkulaci u plátce DPH?
Tyto a další otázky zodpovíme a naučíme vás správně přistupovat ke kalkulaci cen jídel i ve složitějších případech z praxe.
Školní jídelna v režimu plátce DPH
- poradíme vám, jak na to
Víte, co všechno ovlivňuje vstup do režimu plátce DPH?
Co a jak udělat, aby byl přechod pro vás jednoduchý?
Jak se DPH projeví v evidenci strávníků, v evidenci skladu a finanční bilanci?
Chcete mít pod kontrolou své účetní a daňové výstupy?
Vysvětlíme vám, co pro vás DPH znamená, jak přechod na plátce DPH snadno zvládnete, jak vše zařídit tak, aby vám nepřibyla žádná práce.
Každý účastník obdrží užitečnou metodickou příručku, jak DPH zavést.
Termíny a místa konání:
10. 09. 2014 Karlovy Vary
11. 09. 2014 Praha
16. 09. 2014 Ústí nad Labem
17. 09. 2014 Liberec
18. 09. 2014 Ostrava
23. 09. 2014 Olomouc
24. 09. 2014 Zlín
25. 09. 2014 Brno
06. 10. 2014 Hradec Králové
07. 10. 2014 Pardubice
08. 10. 2014 Jihlava
09. 10. 2014 České Budějovice
10. 10. 2014 Plzeň
Počet míst je omezen, tak neváhejte a přihlaste sebe i svoji ekonomku co nejdříve.