Zkušenosti z praxe k nezaplacení

Ve druhém listopadovém týdnu proběhly ve čtyřech největších českých městech podzimní semináře ASPOS.
Všichni účastníci seminář hodnotili jako výborný a lektor si od nich odnesl jedničku s hvězdičkou.

Někteří se semináře  účastní pravidelně, jiní to letos zkusili poprvé. Nové poznatky na seminářích hledají zkušené vedoucí školních jídelen, pro praktické rady chodí ale i ty začínající a dokonce i ti, kdo se o pozici vedoucí jídelny teprve ucházejí.

Důvody pro přihlášení byly i tentokrát různorodé: doporučení ředitele školy, touha získat novou inspiraci a změnit zaběhnuté stereotypy, potřeba naučit se slušně odmítnout obchodního zástupce, snaha ustát vyhraněné situace, zlepšit si vyjednávací pozici s nadřízenými i rodiči...

Společným zájmem většiny pak byla chuť vyměnit si zkušenosti s ostatními účastníky. Po skončení semináře všichni potvrdili, že právě diskuze, příklady z praxe a názory kolegů  jsou tím, čeho si nejvíce cení.

Navíc si pak odnesli praktické tipy na řešení nejrůznějších situací, které nastávají v práci i běžném životě, ale také dobrý pocit, uspokojení a chuť zapracovat i sami na sobě.  A všichni prý se těší na příště.

Stejně se těší i lektor Vladimír Bureš a říká:
"Pro mne to je příjemné setkávání s lidmi, kteří mají zájem svoji práci zlepšovat. Velmi zajímavé jsou úvodní diskuse. Dozvídám se zcela konkrétní problémy vedoucích jídelen a společně k nim hledáme řešení. Diskutujeme, jak to dělají ostatní, a já se pokouším na takové situace aplikovat osvědčené manažerské zásady. Každý seminář je proto jiný - podle toho, s jakými otázkami účastníci na začátku přijdou. A samozřejmě i navazující výklad připravených témat přizpůsobuji zájmu účastníků a využívám k tomu i v úvodu diskutované situace z praxe. Pro mne jako lektora je to náročnější, ale zároveň inspirující a zábavné."

Společně se tedy už teď můžeme těšit seminář připravovaný na jaro 2015.  Asociace společného stravování ale nabízí více než jen semináře, podívejte se na další informace, staňte se i Vy členem a začněte využívat všech výhod, které ASPOS nabízí.

Chci vědět víc

Zkušenosti z praxe k nezaplacení

Ve druhém listopadovém týdnu proběhly ve čtyřech největších českých městech podzimní semináře ASPOS.
Všichni účastníci seminář hodnotili jako výborný a lektor si od nich odnesl jedničku s hvězdičkou.

Někteří se semináře  účastní pravidelně, jiní to letos zkusili poprvé. Nové poznatky na seminářích hledají zkušené vedoucí školních jídelen, pro praktické rady chodí ale i ty začínající a dokonce i ti, kdo se o pozici vedoucí jídelny teprve ucházejí.

Důvody pro přihlášení byly i tentokrát různorodé: doporučení ředitele školy, touha získat novou inspiraci a změnit zaběhnuté stereotypy, potřeba naučit se slušně odmítnout obchodního zástupce, snaha ustát vyhraněné situace, zlepšit si vyjednávací pozici s nadřízenými i rodiči...

Společným zájmem většiny pak byla chuť vyměnit si zkušenosti s ostatními účastníky. Po skončení semináře všichni potvrdili, že právě diskuze, příklady z praxe a názory kolegů  jsou tím, čeho si nejvíce cení.

Navíc si pak odnesli praktické tipy na řešení nejrůznějších situací, které nastávají v práci i běžném životě, ale také dobrý pocit, uspokojení a chuť zapracovat i sami na sobě.  A všichni prý se těší na příště.

Stejně se těší i lektor Vladimír Bureš a říká:
"Pro mne to je příjemné setkávání s lidmi, kteří mají zájem svoji práci zlepšovat. Velmi zajímavé jsou úvodní diskuse. Dozvídám se zcela konkrétní problémy vedoucích jídelen a společně k nim hledáme řešení. Diskutujeme, jak to dělají ostatní, a já se pokouším na takové situace aplikovat osvědčené manažerské zásady. Každý seminář je proto jiný - podle toho, s jakými otázkami účastníci na začátku přijdou. A samozřejmě i navazující výklad připravených témat přizpůsobuji zájmu účastníků a využívám k tomu i v úvodu diskutované situace z praxe. Pro mne jako lektora je to náročnější, ale zároveň inspirující a zábavné."

Společně se tedy už teď můžeme těšit seminář připravovaný na jaro 2015.  Asociace společného stravování ale nabízí více než jen semináře, podívejte se na další informace, staňte se i Vy členem a začněte využívat všech výhod, které ASPOS nabízí.

Chci vědět víc

Zkušenosti z praxe k nezaplacení

Ve druhém listopadovém týdnu proběhly ve čtyřech největších českých městech podzimní semináře ASPOS.
Všichni účastníci seminář hodnotili jako výborný a lektor si od nich odnesl jedničku s hvězdičkou.

Někteří se semináře  účastní pravidelně, jiní to letos zkusili poprvé. Nové poznatky na seminářích hledají zkušené vedoucí školních jídelen, pro praktické rady chodí ale i ty začínající a dokonce i ti, kdo se o pozici vedoucí jídelny teprve ucházejí.

Důvody pro přihlášení byly i tentokrát různorodé: doporučení ředitele školy, touha získat novou inspiraci a změnit zaběhnuté stereotypy, potřeba naučit se slušně odmítnout obchodního zástupce, snaha ustát vyhraněné situace, zlepšit si vyjednávací pozici s nadřízenými i rodiči...

Společným zájmem většiny pak byla chuť vyměnit si zkušenosti s ostatními účastníky. Po skončení semináře všichni potvrdili, že právě diskuze, příklady z praxe a názory kolegů  jsou tím, čeho si nejvíce cení.

Navíc si pak odnesli praktické tipy na řešení nejrůznějších situací, které nastávají v práci i běžném životě, ale také dobrý pocit, uspokojení a chuť zapracovat i sami na sobě.  A všichni prý se těší na příště.

Stejně se těší i lektor Vladimír Bureš a říká:
"Pro mne to je příjemné setkávání s lidmi, kteří mají zájem svoji práci zlepšovat. Velmi zajímavé jsou úvodní diskuse. Dozvídám se zcela konkrétní problémy vedoucích jídelen a společně k nim hledáme řešení. Diskutujeme, jak to dělají ostatní, a já se pokouším na takové situace aplikovat osvědčené manažerské zásady. Každý seminář je proto jiný - podle toho, s jakými otázkami účastníci na začátku přijdou. A samozřejmě i navazující výklad připravených témat přizpůsobuji zájmu účastníků a využívám k tomu i v úvodu diskutované situace z praxe. Pro mne jako lektora je to náročnější, ale zároveň inspirující a zábavné."

Společně se tedy už teď můžeme těšit seminář připravovaný na jaro 2015.  Asociace společného stravování ale nabízí více než jen semináře, podívejte se na další informace, staňte se i Vy členem a začněte využívat všech výhod, které ASPOS nabízí.

Chci vědět víc

Zkušenosti z praxe k nezaplacení

Ve druhém listopadovém týdnu proběhly ve čtyřech největších českých městech podzimní semináře ASPOS.
Všichni účastníci seminář hodnotili jako výborný a lektor si od nich odnesl jedničku s hvězdičkou.

Někteří se semináře  účastní pravidelně, jiní to letos zkusili poprvé. Nové poznatky na seminářích hledají zkušené vedoucí školních jídelen, pro praktické rady chodí ale i ty začínající a dokonce i ti, kdo se o pozici vedoucí jídelny teprve ucházejí.

Důvody pro přihlášení byly i tentokrát různorodé: doporučení ředitele školy, touha získat novou inspiraci a změnit zaběhnuté stereotypy, potřeba naučit se slušně odmítnout obchodního zástupce, snaha ustát vyhraněné situace, zlepšit si vyjednávací pozici s nadřízenými i rodiči...

Společným zájmem většiny pak byla chuť vyměnit si zkušenosti s ostatními účastníky. Po skončení semináře všichni potvrdili, že právě diskuze, příklady z praxe a názory kolegů  jsou tím, čeho si nejvíce cení.

Navíc si pak odnesli praktické tipy na řešení nejrůznějších situací, které nastávají v práci i běžném životě, ale také dobrý pocit, uspokojení a chuť zapracovat i sami na sobě.  A všichni prý se těší na příště.

Stejně se těší i lektor Vladimír Bureš a říká:
"Pro mne to je příjemné setkávání s lidmi, kteří mají zájem svoji práci zlepšovat. Velmi zajímavé jsou úvodní diskuse. Dozvídám se zcela konkrétní problémy vedoucích jídelen a společně k nim hledáme řešení. Diskutujeme, jak to dělají ostatní, a já se pokouším na takové situace aplikovat osvědčené manažerské zásady. Každý seminář je proto jiný - podle toho, s jakými otázkami účastníci na začátku přijdou. A samozřejmě i navazující výklad připravených témat přizpůsobuji zájmu účastníků a využívám k tomu i v úvodu diskutované situace z praxe. Pro mne jako lektora je to náročnější, ale zároveň inspirující a zábavné."

Společně se tedy už teď můžeme těšit seminář připravovaný na jaro 2015.  Asociace společného stravování ale nabízí více než jen semináře, podívejte se na další informace, staňte se i Vy členem a začněte využívat všech výhod, které ASPOS nabízí.

Chci vědět víc