Lektor Ing. Vladimír Bureš s Vámi v malých pracovních skupinách probere témata, která právě Vás nejvíce zajímají.
Nepůjde o klasickou přednášku. Přímo na semináři získá každý účastník mnoho praktických a velmi jednoduchých rad, které bude moci na své jídelně ihned použít.
Program (8:15 - 14:30):
- seznámení účastníků (kdo je kdo, co ho trápí a v čem je úspěšný)
- diskuse k nastoleným otázkám a podnětům z praxe účastníků
- manažerská témata:
kde na jídelně ušetřit a získat čas, jak vše zvládat kvalitně, v klidu a bez stresu
jak omezit nutný rozsah vlastního studia a současně získat bezplatné poradenství ke všem otázkám řízení ŠJ
jak jednat s nadřízeným, jak odmítnout požadavek vlivné osoby, jak zvládnout konflikt s rodičem, strávníkem, učitelem
jak řešit kritiku
jak uhájit současnou kvalitu školního stravování v regionu a ještě ho vylepšit, jak se zbavit různých hrozeb
- závěrečná diskuse
Místo a termín:
7.11.2017 Plzeň
Školicí areál firmy VIS, Klášterní 17a
8.11.2017 Praha
První soukromá hotelová škola, spol. s r.o., Svídnická 506, Praha 8 - Bohnice
13.11.2017 Ostrava
Základní škola Ostrava - Dubina, Františka Formana 45
14.11.2017 Brno
SŠ polytechnická, Jílová 36g, Brno
Cena včetně občerstvení a oběda 1460 Kč.
Pro členy ASPOS platí zvýhodněná cena 960 Kč.
Počet účastníků je omezen. Přihlaste se proto co nejdříve!