top1-sirokej
top2-sirokej
arrowBlue_35x35 Rádi byste zlepšili podmínky na své jídelně
a současně měli méně starostí?

Pak si nenechte ujít  zcela nový seminář firmy VIS a Asociace společného stravování.

Lektor Ing. Vladimír Bureš s Vámi v malých pracovních skupinách probere témata, která právě Vás nejvíce zajímají.

Nepůjde o klasickou přednášku. Přímo na semináři získá každý účastník mnoho praktických a velmi jednoduchých rad, které bude moci na své jídelně ihned použít.

Program (8:15 - 14:30):

- seznámení účastníků (kdo je kdo, co ho trápí a v čem je úspěšný)

- diskuse k nastoleným otázkám a podnětům z praxe účastníků

- manažerská témata:

  • kde na jídelně ušetřit a získat čas, jak vše zvládat kvalitně, v klidu a bez stresu
  • jak omezit nutný rozsah vlastního studia a současně získat bezplatné poradenství ke všem otázkám řízení ŠJ
  • jak jednat s nadřízeným, jak odmítnout požadavek vlivné osoby, jak zvládnout konflikt s rodičem, strávníkem, učitelem
  • jak řešit kritiku
  • jak uhájit současnou kvalitu školního stravování v regionu a ještě ho vylepšit, jak se zbavit různých hrozeb

- závěrečná diskuse


Místo a termín:

7.11.2017  Plzeň   Školicí areál firmy VIS, Klášterní 17a
8.11.2017 Praha První soukromá hotelová škola, spol. s r.o., Svídnická 506, Praha 8 - Bohnice
13.11.2017 Ostrava Základní škola Ostrava - Dubina, Františka Formana 45
14.11.2017 Brno SŠ polytechnická, Jílová 36g, Brno


Cena včetně občerstvení a oběda 1460 Kč.

Pro členy ASPOS platí zvýhodněná cena 960 Kč.


Počet účastníků je omezen. Přihlaste se proto co nejdříve!

 

paticka900