Top - hlava
Top - coJeuNasNoveho

Máme před sebou několik perných týdnů, než ukončíme školní rok a nastanou tolik očekávané prázdniny. Pak si na chvilku vydechneme a před koncem srpna se opět všichni sejdeme, aby to všechno začalo nanovo.

Za všechny VISáky Vám přeji pohodovou dovolenou podle Vašich představ, hodně sluníčka, odpočinku i zábavy.

 A pokud náhodou musíte nebo i chcete pracovat, my budeme s Vámi.

Eva Feketová

BlockBottom445x15
arrowBlue_35x35 Kontroverzní diety ...

... máme pro Vás několik řešení

Novela vyhlášky o školním stravování č. 17/2015 Sb.nám problematiku dietního stravování ve školní jídelně úplně nezjednodušila, přesto máme pro Vás řešení, jak dietní pokrmy strávníkům legálně a celkem jednoduše připravovat.

Můžeme Vám nabídnout komplexní a funkční řešení, abyste k  1.9. 2015 byli připraveni diety svým strávníkům připravovat. Navíc máme i několik dílčích nástrojů, z nichž  si můžete vybírat  dle situace, ve které se právě nacházíte.


Chci vědět víc
delim445x26
arrow27x27 Každý si něco odnese

Manažerské minimum pro vedoucí školní jídelny už si vyzkoušela spousta z Vás. 

Je jedno, jestli jste nově nastupující vedoucí, jste na pozici krátce (třeba dva roky) nebo jste ostřílený kozák anebo se na práci vedoucí teprve chystáte.
Každý účastník si z kurzu něco odnese - nové poznatky, rady, tipy, nástroje a inspiraci..

V tomto okamžiku máme ještě několik volných míst na srpnový kurz, tak si dopřejte jeden týden, ze kterého pak můžete čerpat po mnoho dalších let.

Chci vědět víc

arrow27x27 Jak to bude o prázdninách

Pro někoho jsou prázdniny dobou odpočinku a relaxace, jiní si na prázdniny plánují reorganizace, modernizace, údržby a pořádky.
Pokud se chystáte relaxovat, přejeme Vám pěkné počasí, klid a pohodu. Pokud ale patříte do té druhé skupiny, mohli byste nás přes léto potřebovat.

Můžete být v klidu, firma VIS bude fungovat stejně jako v průběhu školního roku. Úplně standardně se dovoláte na Horkou linku v pracovní dny od 7:00 do 15:30 hodin a naši technici budou běžně vyjíždět na servis přímo na vaše provozovny.
Jenom připomínám - pokud víte, že nás budete potřebovat a ještě si servis neobjednali, dlouho neváhejte, protože prázdninové termíny se rychle plní.

Budete-li na nový školní rok potřebovat identifikační karty nebo čipy, nezapomeňte do objednávky napsat termín, ve kterém týdnu budete moci zásilku převzít. Pro pohodlnou objednávku médií můžete využít webový formulář.

A aby Vám přes léto neutekly zajímavé informace, pozastavíme přes prázdniny rozesílání všech elektronických miniseriálů (odkaz). Naposledy tak maily obdržíte v posledním červnovém týdnu a plynule pak navážeme od 7. září.
Podívejte se, jestli už jste si objednali všechny seriály, které Vás zajímají a zaregistrujte si zasílání od září 2015.



right-title-pink
Aktuálně

Dnes odpoledne budou V Praze zveřejněny jídelny, které se probojovaly do finále soutěže o Nejlepší školní oběd.
Finále proběhne v Praze 25. srpna a my budeme u toho.

Všem finalistům držíme palce!

right-title-pink
Letní soutěž

V červnové soutěži se vrátíme do českých lesů. Ptáme se, která lesní bylina se dá bez obav použít v kuchyni?
Ceny budeme rozesílat v prvním červencovém týdnu, uvádějte proto adresy, na kterých Vás případná  výhra může dostihnout.

RIGHT - Soutěž
right-title-pink
Gratulujeme
výhercům

Pokud se v létě chystáte na dovolenou do Turecka, určitě ochutnejte jejich baklavu. Tak zněla i správná odpověď na soutěžní otázku  z minulého magazínu. Ze správných odpovědí jsme vylosovali tři výherce, kterým zasíláme letní balíčky:
Džamila Kaasová, Karlovy Vary
Možíšová Vlasta, Náchod
Jaroslava Králíčková, Hlubočky

Gratulujeme!

right-title-pink
Co přinese
letošní podzim

Asi nejzásadnější bude pro nás všechny schválení či neschválení elektronické evidence tržeb, na rozhodnutí si ale budeme muset s největší pravděpodobností počkat do podzimu.

Čekají nás ale také pozitivní věci - podzimní nové verze programů VIS, setkání na konferencích hromadného stravování, semináře ASPOS, tentokrát na hygienické téma, třetí ročník vánoční soutěže magazínu VIS.

V průběhu podzimu spustíme také několik nových miniseriálů, můžete se těšit na vaření bez hranic, mýty o HACCP a také nové triky k programům VIS.

footer1
Nechcete-li již dostávat náš magazín, můžete se odhlásit zde