Top - hlava
Top - coJeuNasNoveho

První měsíc roku 2015 máme skoro za sebou. Lednový magazín přináší krátké ohlédnutí za rokem minulým, ale hlavně  se s Vámi chceme podělit o plány na rok letošní. Osobně věřím, že se nám podaří je naplnit a že my všichni společně přispějeme k dalšímu zlepšení školního stravování. Za všechny VISáky přeji úspěšný a hlavně pohodový rok 2015
Eva Feketová

BlockBottom445x15
arrowBlue_35x35 Budeme Vám naslouchat

Dáváte si novoroční předsevzetí? Naše firma ano. Naším dlouhodobým cílem je přispívat ke zlepšování situace českého školního stravování. Naplňování takového cíle je během na dlouhou trať a my se k němu přibližujeme po malých krůčcích.

Dá se říci, že již nyní umíme výborně vytvářet nástroje, které Vám pomáhají v každodenní práci. Chtěli bychom však více, a proto se v letošním roce zaměříme především na to, abychom Vám byli blíže. Abychom lépe porozuměli tomu, co Vás trápí, abychom si dokázali ještě lépe představit, co by Vám mohlo pomoci a abychom pro Vás byli partnerem, na kterého se s důvěrou obracíte.

To nemůže dokázat firma, tohle je úkol pro každého jednotlivého člověka z  VISky. Když nám budete říkat, co se Vám líbí i to, co se Vám nelíbí, věřte, že se Vám se všech sil budeme snažit naslouchat.


delim445x26
arrow27x27 Povedlo se ...

V uplynulém roce jsme oslavovali 50. výročí českého školního stravování, stejně tak bychom ale rok 2014 mohli  nazvat rokem alergenů. 

Právě tahle legislativní změna zasáhla do práce vás všech nejvíce a my jsme rádi, že se nám podařilo včas do programů připravit podporu pro sledování alergenů.  V jarní verzi programů najdete další vylepšení této podpory, takže s novými verzemi pro Vás bude sledování alergenů ještě přesnější a komfortnější.

Nezůstali jsme ale jen u alergenů. V roce 2014 jsme pro Vás ...

Chci vědět víc

arrow27x27 Sliby nejsou chyby

V loňském roce se toho povedlo opravdu hodně, a to nezmiňuji takové ty drobnosti, které jsou pro nás samozřejmostí. Například dvě nové verze programů Stravné a MSklad, které každý rok vydáváme. Na tu jarní se můžete těšit již brzy a věřte, že si z novinek určitě vyberete.

Na jarních konferencích hromadného stravování bychom Vám rádi představili další terminál nové generace, tentokrát dotykový objednací terminál v novém kabátku se jménem DUO.

Připravujeme také další aktualizaci programů Majetek, Účtárna a Organizace. 

Úplnou novinkou jsou ...

Celý článek

arrow27x27 Experti na školní stravování Vám pomohou

V průběhu roku 2014 se rozběhl projekt Asociace společného stravování, který má vytvořit odborný tým expertů na školní stravování.  Experti z řad vedoucích pracovníků školních jídelen prošli náročnou přípravou a dnes se mohou pochlubit prvními výsledky.

Chci vědět víc

Státní zemědělská a potravinářská inspekce vydala 29.12.2014 oficiální informace k evidenci alergenů v zařízeních společného stravování. V něm oproti již známým věcem uvádí, že je jídelna povinna uvádět u skupiny alergenů "Obiloviny obsahující lepek" a "Skořápkové plody" konkrétní podskupinu alergenů.
Programy VIS jsou na to připraveny, kontaktujte nás, rádi Vám poradíme.
BlockRightBottom132x7
right-title-pink
Náhradní plnění

I v roce 2015 Vám můžeme pomoci splnit zákonný podíl zaměstnanců se zdravotním postižením.
Podívejte se, jak od nás můžete získat náhradní plnění a rezervujte si potřebný objem co nejdříve.

RIGHT - Objednat
right-title-pink
Manažerské minimum

Začínáte s řízením školní jídelny? Nebo naopak jste v jídelně už delší čas a potřebujete se znovu nastartovat?
Nestíháte a nosíte si práci domů? Máte v pracovním kolektivu napjaté vztahy? Vázne komunikace s nadřízenými nebo s rodiči strávníků?
Řešíte podobné problémy?
Manažerské minimum pro vedoucí a ředitele školních jídelen Vám poskytne nový pohled na věc, praktické nástroje, rady, tipy i inspiraci do další práce.
Rezervujte si místo na jednom z letních kurzů co nejdříve.

RIGHT - Objednat
right-title-pink
Střípky z ekonomiky školní jídelny

Jak správně účtovat o stravném, jak dobře zkalkulovat cenu jídla, jaké jsou náležitosti pokladního dokladu a kdy je potřeba jej vydat, jak archivovat v jídelně účetní záznamy ... To vše a ještě více najdete v novém seriálu Střípky z ekonomiky školní jídelny. Autorem je metodik pro ekonomiku školních jídelen Bc. Pavel Fencl. Miniseriál si můžete objednat samozřejmě zdarma a od 16. února obdržíte na Vámi zadanou e-mailovou adresu každý týden jeden díl.

Přihlásit k odběru (120x30)
footer1
Nechcete-li již dostávat náš magazín, můžete se odhlásit zde