|
Náš zářijový magazín je plný informací a pozvánek na zajímavé akce.
Těšíme se na setkání s Vámi buď osobně na některé z akcí nebo třeba na našich facebookových stránkách.
Eva Feketová a VIStým
|
|
|
|
|
|
|
Prevence, prevence, prevence |
|
Je to stejné jako u lékaře. Když nechodíte na preventivní prohlídky, rozhodně se vystavujete riziku. Úplně stejně to platí pro stravovací systémy.
Když se na Váš systém jako na celek delší dobu nikdo nepodívá, můžete být jednou nepříjemně překvapeni.
Říkáte si, že Vám se to stát nemůže. Víte to jistě?
|
|
|
|
|
|
|
|
Máme pro Vás úžasné školení |
|
| | Předposlední srpnový týden ovládla hromadná školení.
Ve školicích prostorách VISu se tentokrát sešli nejen účastníci kurzu Manažerské minimum, ale také začátečníci i pokročli, kteří se chtěli posunout v ovládání programů Stravné a Sklad. Všechna školení mají společného jmenovatele ... | |
|
|
Jste připraveni na říjnové výkazy? |
|
| |
Na nastavení programu je opravdu za pět minut dvanáct.
Podívejte se, co je potřeba v programu Stravné nastavit a jak
nebo si objednejte pomoc technika | |
|
|
Chcete mít lepší jídelnu a méně starostí? |
|
| | Chcete se lépe domluvit s podřízenými, dobře vycházet s nadřízenými, se strávníky i jejich rodiči? Chcete řešit méně konfliktů?
Vladimír Bureš se s Vámi podělí o své zkušenosti z řízení školní jídelny na listopadových seminářích ASPOS v Praze, Plzni, Ostravě a v Brně.
Podívejte se, o čem všem bude na seminářích řeč nebo si klidně připravte svůj vlastní dotaz. | |
|
|
Podělíme se s Vámi o všechno, co víme |
|
| |
V některých městech zbývají ještě poslední volná místa na krajské konference hromadného stravování.
Těšíme se na setkání s Vámi u stánku VIS. Budeme tam opět v silné sestavě a podělíme se s Vámi o všechno, co víme ... a je toho spousta.
| |
|
|
O školním stravování víme vše. Vyzkoušejte si nás. |
|
| | Máte problém, připomínku nebo nějakou konkrétní otázku k provozu nebo řízení školní jídelny?
Pošlete nám svůj dotaz a Tým expertů Vám zdarma zpracuje odpověď. | |
|
|
Co vše budeme muset změnit podle nařízení o ochraně osobních údajů? |
|
| | To zatím není vůbec jasné.Situaci samozřejmě pozorně sledujeme. Jakmile budeme mít přesné informace, programy přizpůsobíme legislativě.
Prozatím pro Vás máme informaci o tom, že na přihlášce ke stravování strávník nemusí podepsat souhlas se zpracováním osobních údajů.
Více informací najdete na webu jidelny.cz a případně odborné podrobnosti na webu ASPOS. | |
|
|
|
|
|
|
|
Hledáme nejstarší školní jídelnu |
|
|
|
|
Už jsme našli několik hodně starých školních jídelen, ale pořád nám to nestačí :-). Mapujeme historii školního stravování v Čechách a na Slovensku a zajímá nás datum vzniku každé školní jídelny.
Prosím, pomozte nám a napište, kdy vznikla Vaše jídelna. Za každou odpověď Vám pošleme drobnou pozornost. |
| |
| |
|
S námi jste v suchu |
|
|
|
|
Určitě je to pravda ve vztahu ke stravovacím systémům a k problematice řízení školní jídelny.
Nyní navíc nabízíme možnost být v suchu doslova a do písmene. Nyní se s námi můžete připravit na deštivý podzim a zůstat hezky v suchu s deštníkem VIS. Stačí se zúčastnit naší facebookové soutěže a deštník může být Váš.
|
| |
| |
|
Tablet a dalších 49 cen |
|
|
|
|
čeká právě na Vás. Každá Vaše správná odpověď znamená jeden lísteček ve finálním slosování. Nevynechejte tedy ani v září a pojďte si hrát. |
| |
| |
|
Kdo má šanci na tablet? |
|
|
|
|
Podle novely vyhlášky o školním stravování může dietní receptury ve školní jídelně kontrolovat a posuzovat nutriční terapeut nebo lékař se specializovanou způsobilostí ve vybraných oborech.
Pokud jste odpověděli stejně jako paní Jana Ondráčková z Proseče, jste ve vánočním slosování. Gratulujeme všem úspěšným a paní Ondráčkové navíc posíláme poštou překvapení. |
| |
| |
|
Pestře, zdravě a chutně |
|
|
|
|
... i s omezeným rozpočtem
Na konci srpna se v pražské Makroakademii konal již 8. ročník soutěže O nejlepší školní oběd, tentokrát na téma Zdraví na talíři aneb jídlo, které chutná.
Všichni soutěžící dokázali, že i s omezeným rozpočtem může být pokrm pestrý, zdravý, nutričně vyvážený a pro děti chuťově atraktivní. |
| |
| |
|
|
|