Workshop kalkulace

KALKULACE

Lektor Zdeněk Král

 

Nejdůležitější disciplínou, kterou musí každá/ý vedoucí jídelny znát, jsou kalkulace. Na tomto on-line workshopu se naučíte všechny základní pojmy a postupy výpočtů. Ukážeme Vám, jak a z čeho se skládá kalkulace. Krok po kroku projdeme odhad kalkulace, s čím vším musíte předem počítat. Spočítáme společně cenu za jednu porci nebo jednotlivé položky.

 

Zjistíte, jak kalkulace opravdu funguje a proč je potřeba.

Naučíme Vás, jak s kalkulací pracovat a to na konkrétních příkladech z praxe.

Vysvětlíme Vám zákony a pravidla, která musíte dodržovat.

Dáme Vám komplexní návod, jak mít kalkulace na Vašem provozu pod kontrolou.

 

Aktuálně vypsan termíny pro tento workshop: připravujeme nové termíny

 

PŘIHLÁSIT SE

 

Důležité informace

Kurz začíná samostudiem materiálů, které Vám před workshopem včas zašleme. Následuje on-line worskhop. Workshop probíhá on-line, na internetu. S lektorem a ostatními účastníky se spojíte z pohodlí Vaší kanceláře. Je nutné mít počítač či jiné zařízení, přes které se kurzu zúčastníte.

Po úspěšném absolvování obdržíte certifikát.
Kapacita kurzu je omezená - vypsáno je vždy pouze 10 míst.

Cena kurzu je 1500,- bez DPH.
Stornopoplatek za zrušení kurzu činí 50% z ceny kurzu. Zrušení 24h před konáním kurzu 100%.

 

 

Technické požadavky

počítač, notebook

webkamera

mikrofon

reproduktory (sluchátka)

připojení k internetu

V krajním případě je možné se spojit přes chytrý telefon s funkční přední kamerou a připojením na internet.