|
Máme tu poslední den prvního měsíce roku 2020. Čím bude letošní rok pro školní stravování jiný a výjimečný?
Bude celý zaměřený na vzdělávání a profesní růst pracovníků školního stravování. My VISáci i naši partneři - ASPOS, Jídelny.cz a některé krajské úřady - pro Vás připravujeme velmi pestrou nabídku školení.
Vybírat můžete z osvědčených a léty prověřených kurzů nebo se můžete nechat zlákat úplně novými tématy a způsoby výuky.
My se moc těšíme na každé setkání s Vámi, ať už na školení, semináři, konferenci nebo přímo u Vás na provozovně.
Eva Feketová a VIStým.
|
|
|
|
|
|
|
Štěstí přeje připraveným |
|
Chcete být připraveni na hygienický audit? Potřebujete na jídelně vyřešit HACCP? Nevíte, jak na odpady? Toužíte se naučit počítat kalkulace a rozumět jim? Přemýšlíte o vaření diet? Hledáte inspiraci pro bezmasé jídelníčky? Chcete ochutnat kousek manažerského školení?
To vše zvládnete za jediný den na jednom místě!
Vyzkoušejte praktické workshopy v rámci kongresu ASPOS 27.2.2020 v Praze. My u toho budeme.
|
|
|
|
|
|
|
|
Ochočte si svůj program |
|
| |
Pracujete s programem Sklad? Je Stravné Vaším každodenním chlebem?
Co si na ten chléb namazat pořádnou vrstvu marmelády v podobě rad a tipů, jak si svou práci zjednodušit?
Pokud s programy začínáte, máte jedinečnou možnost si je ochočit hned na začátku.
Jste již ostřílený uživatel? Pak se Vám bude určitě hodit dvoudenní kurz, plný tipů a vychytávek, které Vám odhalí netušené možnosti.
Přihlaste se na letní kurz Efektivní využití programů VIS. Vše, co se naučíte si také hned zkusíte na svém počítači, ve svém programu a na svých datech.
| |
|
|
Zkuste učení on-line |
|
| |
Rychle a k věci.
To jsou naše servisní webináře, které Vám přiblíží lektora téměř na dosah ruky.
Zajistěte si přístup ke všem webinářům, již odvysílaným i těm novým, a ušetřete si v průběhu jednoho roku spoustu vypjatých chvil.
Na nejbližším webináři Vám ukážeme, co všechno lze vyčíst z uzávěrkových sestav.
| |
|
|
|
|
|
|
|
POZOR, změna DPH! |
|
|
|
|
Letošní změna DPH se dotkne všech jídelen v režimu plátce DPH.
Převod stravovacích služeb z první snížené sazby (15%) do druhé snížené sazby (10%) se týká všech školních jídelen, které jsou v režimu plátce DPH, a to bez ohledu na to, jestli se školní jídelny týká nový zákon o elektronické evidenci tržeb.
Změny je do všech systémů potřeba aplikovat do 1.5.2020.
Pokud se Vás změny dotknou a budete potřebovat naši pomoc, objednejte si ji hned.
|
| |
| |
|
Získejte nový pohled na svůj svět |
|
|
|
|
Hledáte novou inspiraci pro řízení školní jídelny?
Chcete se zdokonalit v komunikaci s nadřízenými, strávníky a jejich rodiči?
Hledáte tipy a nástroje po řízení svých lidí?
Pak na nic nečekejte a přihlaste se na letní kurz Manažerské minimum vedoucí školní jídelny.
Pro klasický letní kurz jsme vypsali opět dva termíny, které se již nyní začínají plnit. Pokud se přihlásíte do konce února, získáte navíc slevu za včasné přihlášení.
A pro Vás, kdo jste základním Minimem již prošli, máme pokračovací praktický kurz zaměřený na trénink a praktickou aplikaci získaných znalostí.
Rádi Vás přivítáme na . Přijeďte zavzpomínat a zase se o kousek posunout.
|
| |
| |
|
|
|