Top - hlava
Top - coJeuNasNoveho

Náš zářijový magazín je plný pozvánek na zajímavé akce, informací a tipů pro hromadné stravování.
Těšíme se na setkání s Vámi buď osobně na některé z akcí nebo třeba v průběhu školního roku při preventivní návštěvě přímo u vás na provozovně.
Eva Feketová a VIStým

BlockBottom445x15
arrowBlue_35x35 Nevystavujte se riziku!

Ať jste na jídelně teprve 14 dní nebo třeba 14 let, číhají na Vás rizika. Je jedno, zda jste převzali stravovací systém po své předchůdkyni nebo si v něm spokojeně pracujete řadu let.

Neznalost nastavení systému nebo provozní slepota mohou způsobit stejné komplikace. A ne bezvýznamné!

Nevystavujte se dobrovolně zbytečnému riziku a nechte si svůj systém minimálně jednou ročně zkontrolovat nezávislým okem.

A pokud si prevenci zakotvíte do servisně-licenční smlouvy, nastavíte si rozsah služeb přímo na míru a navíc získáte ty nejvýhodnější servisní sazby (oproti základní sazbě můžete ušetřit až 500 korun za hodinu servisu).


RIGHT - chci vedet vic
delim445x26
arrow27x27 Posuny příště zvládnete sami

Jak jste si letos poradili s posuny kategorií a tříd? Chcete to příště zvládnout rychleji a sami?

Máme pro Vás nejnovější program Stravné, který Vás bezpečně povede nejen při posunech .... hračkou bude i přecenění  a další operace.

Řekněte si o skvělého pomocníka - Stravné 5!

RIGHT - chci vedet vic

arrow27x27 Jak správně spočítat kalkulaci cen jídel

Víte, co všechno patří do kalkulace cen jídel? Proč je důležité, aby byla správně spočítána? Jak správně určit věcnou a mzdovou režii? Umíte spočítat režijní i mzdové náklady při přípravě více chodů (snídaně, svačina, oběd..) ?

Tyto a další otázky zodpovíme a naučíme vás správně přistupovat ke kalkulaci cen jídel i ve složitějších případech z praxe.

RIGHT - chci vedet vic

arrow27x27 Jak ušetřit práci účetní
a zlepšit kontrolu hospodaření jídelny

Nezmeškejte seminář určený účetním a ekonomům škol, případně pracovníkům, kteří kontrolují chod školní jídelny.

Na semináři se dozvíte:

  • jak dokonale ohlídat hospodaření školní jídelny s potravinami a stravným
  • jak k tomu s výhodou využít oddělený účet pro výběr stravného
  • jak lépe zorganizovat dělbu práce mezi účetní a vedoucí školní jídelny
  • proč změny udělat s výhodou  právě nyní ve vazbě na rušení sporožirových účtů ČS

Navíc získáte odpovědi na vaše otázky z oblasti účtování a kontroly školní jídelny (např. jak hospodařit s kartami a čipy, jak pracovat s nevyrovnanou finanční bilancí na konci roku, atd.)

RIGHT - další informace

right-title-pink
Na vše máme lék

Zastavte se na Krajských konferencích hromadného stravování u stánku VIS.

Máme recept na všechny Vaše starosti.S námi budete chodit do práce s úsměvem.
Nevěříte? Vyzkoušejte si nás.

Těšíme se na osobní setkání s Vámi
VIStým

Pozor - na konference se musíte zaregistrovat předem 

RIGHT - Registrace

right-title-pink
Nepodceňte
říjnové výkazy

Víte, že říjnové výkazy vytisknete pohodlně z programu Stravné?

Na nastavení programu je už za pět minut dvanáct. Podívejte se, co je potřeba v programu Stravné nastavit a jak
RIGHT - Pracovní postup

nebo si objednejte pomoc technika

RIGHT - Objednat
right-title-pink
Konec sběrných
účtů se blíží

Sběrné účty ČS budou ke 31.12. nenávratně zrušeny.

Pokud jste si ještě nevybrali náhradní řešení, máte nejvyšší čas!

right-title-pink
Jak na GDPR
ve škole a v jídelně

Už máte jasno v tom, co se musí a co se nesmí? Jak ovlivní nařízení GDPR přihlášky ke stravování nebo přidělování hesel na Strava.cz?
Vyřešili jste si GDPR již před prázdninami nebo jste to riskli a vyčkáváte?

Naši GDPR experti pro Vás mají fundované odpovědi na jakýkoli dotaz kolem GDPR  a také jednoduché a levné řešení pro zavedení souladu s platným nařízením.
RIGHT - další informace

Všechna potřebná opatření jsme samozřejmě promítli do letošní verze programu Stravné. Pokud ji ještě nemáte, zmodernizujte svůj program co nejdříve.

block-top

Normování - jak ze strašáka udělat užitečného pomocníka

Všechny Vaše dotazy a nejasnosti Vám zodpovíme a spoustu užitečných tipů přidáme na zbrusu novém semináři zaměřeném na zvládnutí všech aspektů normování.

block-bottom
footer1
Nechcete-li již dostávat náš magazín, můžete se odhlásit zde