Co jsme vám přinesli v roce 2015

Programy VIS

Doladili jsme podporu pro sledování alergenů - rozdělení obilovin a suchých skořápkových plodů na podskupiny

Zapracovali jsme vaše náměty a vylepšili normování stravy - aktualizace receptury dle skutečnosti na jedno kliknutí

Přidali jsme možnost naimportovat do programu dietní receptury

Zjednodušili jsme automatické zpracování bezhotovostních plateb za stravné, školné, družinu, kroužky ...

Aktualizovali jsme nástroj pro sestavení říjnových výkazů

Vylepšili jsme aplikaci Strava.cz pro objednávání a odhlašování internetem -  za rok 2015 jsme zaznamenali
11 milionů přístupů

Připravili jsme vazbu přístupových a docházkových systémů na školní evidence Bakaláři  a Škola online

Naprogramovali jsme podporu pro kontrolní hlášení DPH v programu Účtárna

Zavedli jsme automatickou registraci nainstalovaných programů

 

Terminály

DSC_0928 kopie4Uvedli jsme na trh nové objednací a výdejní terminály s velkou barevnou obrazovkou a dotykovým ovládáním

Výdejní terminál Nero

  • s možností vydat stravu při zapomenutém čipu podle jména strávníka

Objednací terminál DUO

  • komfortní objednací terminál

Elektronická stravenkářka Senso

  • objednací box s možností tisku náhradní stravenky

 

Konzultace, služby a komfortní péče

Vylepšili jsme pro vás telefonické školení pro doplnění dílčích znalostí k programům

Nabídli jsme vám hromadné zaškolení rodičů pro objednávání stravy internetem

Naučili jsme se jednat s obcemi a zřizovateli a dokážeme pomoci s optimalizací stravování v daném regionu nebo obci

Začali jsme posilovat VIStým, abychom pro vás byli ještě dostupnější, ať už na Horké lince nebo přímo u vás na provozovně

Systematicky se vzděláváme, abychom vám byli ještě prospěšnější

 

Informační servis a přednášky

V rámci Krajských konferencí hromadného stravování jsme vám nabídli přednášky o ekonomice školní jídelny

Připravili jsme pro vás nový e-kurz Vedoucí školní jídelny versus ekonomka

Podíleli jsme se na organizaci dvou seminářů ASPOS - Účetní kontrola, efektivita a ceny ve školní jídelně a Bezpečnost potravin - správná praxe ve stravovacích provozech

V létě jsme pro vás uspořádali kurz Manažerského minima ve dvou termínech

Pro váš lepší přehled jsme zveřejnili nové webové stránky

V 10 vydáních magazínu VIS jsme vám přinesli mnoho rad, tipů a informací o aktuálním dění ve školním stravování

V roce 2015 jsme vám nabídli tři nové elektronické miniseriály s tématikou školního stravování

Už se těšíte na rok 2016?