HACCP - Jak mít v pořádku systém kritických bodů
Víte, co se v HACCP musí a nemusí? Máte správně nastavené kritické body?
Umíte na svém provozu správně stanovit nebezpečí pro přípravu pokrmů?
Víte, jak zacházet s potenciálně nebezpečnými pokrmy a potravinami?
Od zavedení HACCP v roce 2004 se mnoho věcí změnilo. Změny souvisí s teplotními limity, s alergeny a hlavně s možností zjednodušení systému. Seminář je určen všem, kteří chtějí mít systém HACCP v souladu s aktuálními předpisy.
Ze semináře si odnesete všechny potřebné informace, abyste měli HACCP v pořádku. Získané poznatky si rovnou vyzkoušíte v praxi. Vše velmi jednoduše. HACCP vás musí chránit - ne zdržovat.
Pokud Vás tato témata zajímají anebo se chcete zeptat na jakýkoliv problém z oblasti hygieny ve školní jídelně, navštivte seminář ASPOS. V úvodu projdeme formou diskuse hlavní problémy všech účastníků a pak přidáme připravená témata.
Seminářem Vás provede lektorka Ing. Lucie Janotová, Ph.D.
Místa a termíny konání:
9.5.2016 Plzeň, Školicí centrum VIS Plzeň, Farského 14 - poslední volná místa
10.5.2016 Praha, ZŠ Praha 3, nám. Jiřího z Poděbrad 7,8/ 1685 - obsazeno
12.5.2016 Brno, SŠ polytechnická, Jílová 36g
13.5.2016 Ostrava, ZŠ Ostrava - Dubina, Fr. Formana 268/45 - poslední volná místa
Seminář začíná v 8.15 a končí cca 14:30 hodin.
Cena 1460 korun zahrnuje oběd ve školní jídelně (pro členy ASPOS platí zvýhodněná cena 960 Kč).
Počet míst je omezen, tak neváhejte a přihlašte se!