Chcete zlepšit svoji jídelnu?

Máte chuť zlepšovat vaši jídelnu? Jde to pomalu a chtěli byste to rychleji? Musíte stále dokola řešit problémy se svými zaměstnanci? Bojujete s jejich nezájmem a pasivitou? I vy sami máte občas chuť to vzdát?

Jak zlepšit řízení jídelny pomocí velmi jednoduchých účinných postupů se můžete naučit na osvědčeném týdenním kurzu v Plzni Manažerské minimum vedoucí školní jídelny.

Že na týdenní kurz nemáte čas nebo peníze? Připravili jsme pro Vás novinku.

Ty nejdůležitější manažerské poznatky můžete získat v průběhu jara 2018 účastí na dvou navazujících akcích:

  1. Na krajských konferencích Jídelny.cz si nenechte ujít hodinovou bezplatnou přednášku Správná komunikace - základ úspěchu v práci i v soukromí. Na stejné konferenci proběhne v odpoledních hodinách další navazující dvouhodinová přednáška Motivace z pohledu vedoucího pracovníka. Na obě přednášky je třeba se přihlásit. První je zdarma a ta druhá je hrazená. Náklady akce i váš čas se vám bohatě vrátí. Získané poznatky z obou přednášek budete moci ihned využít v praxi na své jídelně. Zjistíte, co vám funguje a co ne. Většina rad fungovat bude a vaše jídelna i vaše práce a osobní pohoda se určitě zlepší. A po krátké době můžete absolvovat pokračování:
  2. Na již tradičních seminářích ASPOS si nenechte ujít další navazující přednášku Motivace 2 - jak vykouzlit jídelnu, ve které všichni chtějí pracovat, jsou aktivní a pomáhají vytvářet příjemné pracovní prostředí. Ta vychází z principů motivace z předchozí přednášky. Jde podstatně více do hloubky z hlediska praktických rad, co a jak konkrétně může udělat vedoucí jídelny, aby postupně vyladila svoji jídelnu k dokonalosti. A protože tato další akce v komorním duchu vždy začíná dotazy účastníků, můžete si připravit jakýkoliv dotaz z oblasti managementu, který bude na akci zodpovězen.

V čem se bude tento způsob vašeho manažerského vzdělávání lišit od již tradiční akce v Plzni?

  • Bude dříve - nemusíte čekat do prázdnin.
  • Bude vám blíž - nemusíte jezdit přes celou republiku až do Plzně.
  • Bude kratší a levnější - jen něco přes 8 hodin přednášek a diskusí.
  • Bude více propojen s vaší praxí - po první akci si vše ve vaší jídelně dobře vyzkoušíte a budete skvěle připraveni pro absolvování druhé části.

Každou přednášku má smysl absolvovat i samostatně. Ale byly pro vás připraveny jako dobře promyšlený a tematicky propojený vzdělávací cyklus. Získáte podstatně více, pokud si najdete čas a přihlásíte se na všechny akce najednou. První dvě přednášky v rozsahu 3 hodin následované vaší praxí ve vlastní jídelně a vše završené na poslední akci s diskusí a přednáškou v rozsahu 5,5 hodin - to vše vám přinese násobně více.

Proto neváhejte a přihlašte se ještě dnes. Zejména ta poslední akce (seminář ASPOS) je omezen na 24 účastníků na jedné akci.

Podrobné informace a možnost přihlášení na konferenci hromadného stravování najdete na webu jidelny.cz již brzy.
Podrobné informace a možnost přihlášení na seminář ASPOS najdete zde.