Jak vykouzlit jídelnu, ve které všichni chtějí pracovat, ...

... jsou aktivní a pomáhají vytvářet příjemné pracovní prostředí

Dobře se pracuje v jídelně, kde je dobrá nálada, pracovníci přicházejí s vlastními nápady, odvádějí vynikající práci.

Jak to může ovlivnit vedoucí jídelny?

Co konkrétně musí dělat? Na co musí dát dobrý pozor? Co naopak nikdy dělat nesmí?

Na semináři připomeneme základní pravidla, jak pracovat s motivací zaměstnanců. Ke každému pravidlu pak podrobně vysvětlíme konkrétní postupy, kterými může vedoucí jídelny zcela zásadně ovlivnit atmosféru na pracovišti, pracovní výkon i celkovou kvalitu školní jídelny. 

Pokud Vás tato témata zajímají anebo se chcete zeptat na jakýkoliv problém z oblasti řízení či ekonomiky školní jídelny, navštivte seminář ASPOS. V úvodu projdeme formou diskuse hlavní problémy všech účastníků a pak přidáme připravená témata.
Seminářem Vás provede lektor Ing. Vladimír Bureš.

Místa a termíny:

4.5.2018  Plzeň - školicí středisko VIS, zasedací místnost E
7.5.2018  Praha - První soukromá hotelová škola, spol. s r.o., Svídnická 506, Praha 8 - Bohnice
9.5.2018  Ostrava - Základní škola Ostrava - Dubina, Františka Formana 45, příspěvková organizace
10.5.2018  Brno - SŠ polytechnická, Jílová 36g, Brno

Vždy od 8:30 do 14:30

Pro účastníky je zajištěn oběd a drobné občerstvení po celou dobu semináře.

Cena 1.460 Kč, pro členy ASPOS cena 960 Kč

Počet míst je omezen maximálně na 24 účastníků na jednu akci, tak neváhejte a přihlašte se co nejdříve.

Přihláška na seminář