Vyzkoušejte seminář 3 v 1
Nenechte si ujít již tradiční jarní akci, kterou jsme pro vás připravili ve spolupráci s Asociací společného stravování.
Účinná sanitace při výrobě pokrmů
Škůdci v jídelně - jak se bránit a jak proti nim bojovat
Hygienická nebezpečí při výrobě pokrmů
Provádíte správně sanitaci? Máte správně nastavený sanitační řád? Víte, jak to zařídit, aby Vás sanitace nestála velké peníze a byla účinná? Chcete zlepšit své stávající postupy?
Na semináři se dozvíte, jak vybrat správné prostředky a pomůcky, jak sanitaci správně provádět a řídit náklady. Podíváte se, jaké jsou postupy a možnosti provedení kontroly a jak sanitaci můžete zapracovat do systému HACCP.
Víte, jak se účinně chránit proti škůdcům? Znáte rizika spojená s napadením škůdci? Víte, co požadovat od firmy, která DDD zajišťuje?
Na semináři se dozvíte, jak rychle a správně reagovat v případech napadení škůdci či nálezu zjevných stop po škůdcích. Naučíte se, jak se preventivně chránit. Lektoři Vám poradí, jak má vypadat systém DDD a jak si vybrat firmu, která DDD zajišťuje. Vše si vysvětlíte na konkrétních příkladech z praxe.
Nehrozí u vás na provozovně hygienická nebezpečí? Víte, na co si dát pozor při přípravě pokrmů? Máte v pořádku dokumentaci?
Na základě poznatků z praxe a na konkrétních příkladech uvidíte, jaké problémy a nedostatky se na provozech často řeší. Na semináři získáte podněty, čeho si v provozu všímat a náměty jak nedostatky řešit.
Lektoři - Ing. Lucie Janotová, Ph.D. a Mgr. Jan Strejček - projdou hned v úvodu formou diskuse hlavní problémy všech účastníků z jakékoliv oblasti hygieny a sanitace.
Pokud Vás tato témata zajímají, zajistěte si místo na semináři právě teď.
Místa a termíny konání:
10.5.2017 Praha, První soukromá hotelová škola, spol. s r.o., Svídnická 506
11.5.2017 Plzeň, Školicí centrum VIS Plzeň, Farského 14
16.5.2017 Ostrava, ZŠ Ostrava - Dubina, Fr. Formana 268/45
17.5.2017 Brno, SŠ polytechnická, Jílová 36g