Vyzkoušejte seminář 3 v 1

Nenechte si ujít již tradiční jarní  akci, kterou jsme pro vás připravili ve spolupráci s Asociací společného stravování.

Účinná sanitace při výrobě pokrmů
Škůdci v jídelně - jak se bránit a jak proti nim bojovat
Hygienická nebezpečí při výrobě pokrmů

Provádíte správně sanitaci? Máte správně nastavený sanitační řád? Víte, jak to zařídit, aby Vás sanitace nestála velké peníze a byla účinná? Chcete zlepšit své stávající postupy?
Na semináři se dozvíte, jak vybrat správné prostředky a pomůcky, jak sanitaci správně provádět a řídit náklady. Podíváte se, jaké jsou postupy a možnosti provedení kontroly a jak sanitaci můžete zapracovat do systému HACCP.

Víte, jak se účinně chránit proti škůdcům? Znáte rizika spojená s napadením škůdci? Víte, co požadovat od firmy, která DDD zajišťuje?
Na semináři se dozvíte, jak rychle a správně reagovat v případech napadení škůdci či nálezu zjevných stop po škůdcích. Naučíte se,  jak se preventivně chránit. Lektoři Vám poradí, jak má vypadat systém DDD a jak si vybrat firmu, která DDD zajišťuje.  Vše si vysvětlíte na konkrétních příkladech z praxe.  

Nehrozí u vás na provozovně hygienická  nebezpečí? Víte, na co si dát pozor při přípravě pokrmů? Máte v pořádku dokumentaci?
Na základě poznatků z praxe a na konkrétních příkladech uvidíte, jaké problémy a nedostatky se na provozech často řeší. Na semináři získáte podněty, čeho si v provozu všímat a náměty jak nedostatky řešit.

Lektoři - Ing. Lucie Janotová, Ph.D. a Mgr. Jan Strejček - projdou hned v úvodu formou diskuse hlavní problémy všech účastníků z jakékoliv oblasti hygieny a sanitace.

Pokud Vás tato témata zajímají, zajistěte si místo na semináři právě teď.

Místa a termíny konání:

10.5.2017        Praha, První soukromá hotelová škola, spol. s r.o., Svídnická 506
11.5.2017        Plzeň, Školicí centrum VIS Plzeň, Farského 14
16.5.2017        Ostrava, ZŠ Ostrava - Dubina, Fr. Formana 268/45
17.5.2017        Brno, SŠ polytechnická, Jílová 36g