Základy účetnictví a kontrola školní jídelny
a
Správná kalkulace cen ve školní jídelně

Odevzdáváte každý měsíc uzávěrku školní jídelny a nacházíte v ní rozpory?

Nemůžete najít společnou řeč s ekonomkou?

Našli jste někdy chybu ve skladu či stravném po několika měsících a nevěděli, jak to napravit?

Potřebujete mít jistotu, že máte správně stanovené ceny v doplňkové činnosti?

Na všechny tyto otázky dostanete odpovědi (a ještě mnohem více) na dvoudenním semináři v Pardubicích zaměřeném na oblast ekonomiky a kalkulaci cen určeném pro vedoucí školních jídelen.

Na praktických příkladech z prostředí školní jídelny se dozvíte:

  • základní pojmy a principy podvojného účetnictví
  • jak správně chápat požadavky ekonomky
  • jak snáze řešit rozpory zjištěné při kontrole uzávěrky
  • jak se ve školní jídelně neustále mění ekonomické hodnoty a jak na sebe navazují
  • co je pro řádnou kontrolu uzávěrky důležité a na čem naopak vůbec nezáleží
  • jak správně stanovit mzdové i režijní náklady na 1 porci i v případech, kdy jídelna vytváří více obtížně porovnatelných produktů (obědy různých velikostí, svačiny, provoz bufetu, výroba polotovarů, atd.)

Pokud Vás tato témata opakovaně pálí, tento seminář je určený právě Vám - 10. a 11.10. 2018 v Pardubicích.

Přihláška