Normování - jak ze strašáka udělat užitečného pomocníka

Také každý den řešíte otázku, jak správně a rychle nanormovat počty porcí na druhý den?
Nebo dokonce normujete ještě po staru - ručně?

Na základě Vašich četných žádostí a dotazů jsme pro Vás připravili premiérový seminář zaměřený na zvládnutí všech aspektů normování.

Normování - jak ze strašáka udělat užitečného pomocníka

Na jeho konci budete umět:
bezchybně nanormovat podle počtu a druhu porcí i na delší období předem
propojit všechny potřebné informace k normování s programem Sklad a Stravné
správně si předávat informace v žádance s hlavní kuchařkou
rychle sestavit jídelníček s vazbou na věkové skupiny a počet strávníků
přenést alergeny na jídelní lístek jedním kliknutím
a mnoho dalších praktických tipů k normování úzce souvisejících se správným plněním spotřebního koše a vyrovnané finanční bilanci

Správným normováním ušetříte denně cenný čas.

Termín: 22.11.2018
Místo: Olomouc
Cena: 1.600 Kč
Lektor: Jindřich Bartoš

Přihláška