Seminář pro ekonomky a účetní škol
Chcete mít pod kontrolou hospodaření školní jídelny s potravinami a stravným?
Máte zájem ušetřit práci účetní školy a přitom kontrolu ještě zdokonalit?
Je pro vás důležité zjednodušit vztah mezi vedoucí jídelny a účetní školy a jasně vymezit kompetence?
Chcete se dozvědět cokoliv dalšího o správném účtování a kontrole školní jídelny?
Řešíte problém s rušením sporožirových účtů a rádi byste k tomu získali nějakou výhodu?
Pokud jste si alespoň na jednu otázku odpověděli ano, pak je pro vás vhodný seminář:
Jak ušetřit práci účetní a současně zlepšit kontrolu
a přehled nad hospodařením školní jídelny
Na semináři se dozvíte:
- jak dokonale ohlídat hospodaření školní jídelny s potravinami a stravným
- jak k tomu s výhodou využít oddělený účet pro výběr stravného
- jak lépe zorganizovat dělbu práce mezi účetní a vedoucí školní jídelny
- proč změny udělat s výhodou právě nyní ve vazbě na rušení sporožirových účtů ČS
Navíc získáte odpovědi na vaše otázky z oblasti účtování a kontroly školní jídelny (např. jak hospodařit s kartami a čipy, jak pracovat s nevyrovnanou finanční bilancí na konci roku, atd.)
Seminář je určen účetním a ekonomům škol, případně pracovníkům, kteří kontrolují chod školní jídelny.
Lektoři: Ing. Pavel Fencl, Ing. Vladimír Bureš
Délka semináře: 3 hod
Cena semináře: 890 Kč bez DPH/osoba
PRAHA |
8.11.2018 | 9:00 -12:00 hodin | Přihláška |