Seminář pro ekonomky a účetní škol

Chcete mít pod kontrolou hospodaření školní jídelny s potravinami a stravným?

Máte zájem ušetřit práci účetní školy a přitom kontrolu ještě zdokonalit?

Je pro vás důležité zjednodušit vztah mezi vedoucí jídelny a účetní školy a jasně vymezit kompetence?

Chcete se dozvědět cokoliv dalšího o správném účtování a kontrole školní jídelny?

Řešíte problém s rušením sporožirových účtů a rádi byste k tomu získali nějakou výhodu?

Pokud jste si alespoň na jednu otázku odpověděli ano, pak je pro vás vhodný seminář:

Jak ušetřit práci účetní a současně zlepšit kontrolu
a přehled nad hospodařením školní jídelny

Na semináři se dozvíte:

  • jak dokonale ohlídat hospodaření školní jídelny s potravinami a stravným
  • jak k tomu s výhodou využít oddělený účet pro výběr stravného
  • jak lépe zorganizovat dělbu práce mezi účetní a vedoucí školní jídelny
  • proč změny udělat s výhodou  právě nyní ve vazbě na rušení sporožirových účtů ČS

Navíc získáte odpovědi na vaše otázky z oblasti účtování a kontroly školní jídelny (např. jak hospodařit s kartami a čipy, jak pracovat s nevyrovnanou finanční bilancí na konci roku, atd.)

Seminář je určen účetním a ekonomům škol, případně pracovníkům, kteří kontrolují chod školní jídelny.

Lektoři: Ing. Pavel Fencl, Ing. Vladimír Bureš

Délka semináře: 3 hod
Cena semináře: 890 Kč bez DPH/osoba

PRAHA
8.11.2018 9:00 -12:00 hodin Přihláška