Seminář pro vedoucí ŠJ i ekonomky škol
Víte, co všechno patří do kalkulace cen jídel?
Proč je důležité, aby byla správně spočítána?
Jak správně určit věcnou a mzdovou režii?
Umíte spočítat režijní i mzdové náklady při přípravě více chodů (snídaně, svačina, oběd..) ?
Jak správně stanovit kalkulaci u plátce DPH?
Tyto a další otázky zodpovíme a naučíme vás správně přistupovat ke kalkulaci cen jídel i ve složitějších případech z praxe.
Jak správně spočítat kalkulaci cen jídel
Seminář je určen vedoucím školních jídelen a ekonomům škol.
Lektor: Ing. Pavel Fencl
Délka semináře: 1,5 hodiny
Cena semináře: 390 Kč bez DPH/osoba
PRAHA |
8.11.2018 | 13:00 -14:30 hodin | OBSAZENO |